Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

28 Ekim 2014 Salı

Терапија кисеоником спашава животе

Терапија кисеоником спашава животе

              Хипербарична терапија кисеоником

                                                                                            
                                                                 
Акиурт Анкаре Нумуне болница Поликлиника, хронична рана зарастања проблеме, опекотине и тровање угљен моноксидом у многим болестима, посебно отворен најсвеобухватније хипербарична кисеоник Треатмент Центер Турске који обезбеђује брз опоравак.

Анкара Нумуне Образовање и истраживање Болница шеф проф Доктор Нуруллах Богата, наводи се у саопштењу, рекао је хипербарична терапија кисеоником у медицини је признат као један од савремених метода лечења.Хипербарична лечење кисеоником под притиском коморе потпуно пацијент је снимљена под притиском маском или ексклузивне својине на 100 одсто кисеоника вентилацију принципа заснованих на медицини Рицх објашњава да метода лечења, поступак је време близу 70 година, рекао је да се користи у медицини.Хипербаричне терапија кисеоником под притиском тест апликације за рониоце у примењеног притиска коморе, обуку ронилаца, роњења симулације, декомпресију болести и гаса емболија богатом Изражавајући се користе за лечење ових центара је број близу 30 и навео да служе у више обале у Турској.Гангрена екстремитета ЛОСС ТРЕАТМЕНТ ХЕЛП

 Анкара Нумуне Образовање и истраживање Болница Аикурт амбуланта новог сервиса у центру богатих, указује да је већина свеобухватна терапија хипербарична кисеоник Турске дао да носи разлику да је један од центара, болести примењују хипербаричну третман кисеоником центар наведен на следећи начин:
"Угљен моноксид тровање (тровање пећ-грејач), која компликује зарастање рана и губитка екстремитета, ризик од инфекције, шећер у зацељивању рана на болесне, гасна гангрена, тешких хроничних инфекција кости, изненадног губитка вида, изненадног губитка слуха, неке врсте мозга апсцеса, термалних опекотина, ЦрусхРизик од губитка екстремитета повреда, претераног губитка крви, зарастање рана и оштећења ткива у вези са радиотерапије проблем "Указујући да је један од најобимнијих примена зарастања рана код дијабетичара области хипербарична терапија кисеоником богати, "То се зове дијабетичар стопала у медицини. То је озбиљан проблем. Наши пацијенти са ранама које никада излечи многе месеци ће патити. У нашој болници, добијамо веома позитивне резултате из хипербаричне терапија кисеоником дати као адјувантне терапије у овом болешћу ", рекао је он.Богат, центар капацитета Турске изразио у погледу модерне опреме и један од највећих третмана центра, "Центар после нашег другог јавног центру ГАТА у Анкари. Ми ћемо бити драго да поделимо нашу Поликлигини наше људе ", рекао је он.Указујући да постане веома важно у специјализованој области медицине, хипербаричне терапије кисеоником, Рицх, дао следеће информације:
"Овај третман, били бисмо беспомоћни када користимо научне методе у вези са нашим лекарима опција коју можете користити као алтернативни третман у многим областима. Овај метод није метод лечења као што је познато у медицинској заједници није важећи. Чак и ако релевантни грана Хипербарична медицина лекара о питањима у вези са много грана, када нема довољно искуства о томе како да га користите. Наш центар је основан да се повећа свест грађана како лекара. ""Несвесно ПАЦИЈЕНТИ ФАЗИ добар напредак"Хипербарична терапија кисеоником јединица референт лекар специјалиста Џон, лечење седнице која је трајала два сата, рекао је да је број сесија варирају у зависности од болести.Тровања угљен моноксидом третман Воицинг може да варира од тридесет сеанси са просеком од пет сесија, према налазима пацијената Деск, време потребно за зарастање рана пацијената примљен са дијагнозом дијабетесне ногом и ране може бити од 30 сеанси до 60 сеанси, рекао је он.
хттп://ввв.хуррииет.цом.тр/саглик/20451794.асп
Ја хттп://ввв.барокхбо.цо